Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

Testers MijnBreincoach-app gezocht

Het Alzheimer Centrum Limburg is op zoek naar deelnemers voor een onderzoek naar de MijnBreincoach-app. We zoeken mensen tussen de 40 en 75 jaar oud, die toegang tot internet hebben en zelf geen dementie hebben.

Het Alzheimer Centrum Limburg is op zoek naar deelnemers voor een onderzoek naar de MijnBreincoach-app. We zoeken mensen tussen de 40 en 75 jaar oud, die toegang tot internet hebben en zelf geen dementie hebben.

Leeftijd is de belangrijkste risicofactor voor dementie: hoe ouder we worden, hoe groter de kans op dementie. Er zijn ook risicofactoren voor dementie waar we zelf wél invloed op hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezonde leefstijl (zoals regelmatig bewegen en niet roken).

Met de MijnBreincoach-app krijg je inzicht in je eigen hersengezondheid op basis van beïnvloedbare risicofactoren. Ook helpt de app je bij het zetten van kleine, haalbare stappen naar een gezonde leefstijl én daarmee gezonde(re) hersenen.

De Universiteit Maastricht/Maastricht UMC+ doet onderzoek naar deze app en heeft hiervoor deelnemers nodig. Ben je tussen de 40 en 75 jaar oud, heb je geen dementie en toegang tot een smartphone? Dan kun je aan dit onderzoek deelnemen. Je moet dan twee keer een online vragenlijst invullen en 10-12 weken gebruik maken van de app.

Meer weten of aanmelden?|
Voor vragen over of aanmelding voor dit onderzoek: stuur een mail naar mijnbreincoach@maastrichtuniversity.nl (onder vermelding van 'MijnBreincoach-onderzoek'). Deelnemers maken kans op een VVV-cadeaubon ter waarde van 20 euro.

!ER WORDEN GEEN PROEFPERSONEN MEER GEZOCHT VOOR DIT ONDERZOEK

Sluit de enquête