Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

Zo kies je makkelijk jouw stoppen met roken-methode

Weet je niet welke methode om te stoppen met roken het beste bij jouw past? De gratis online keuzehulp VISOR biedt hulp! VISOR is ontwikkeld door onderzoekers van het Maastricht UMC+, Universiteit Maastricht en de Universiteit van Amsterdam.

Pleisters, kauwgoms, coaches, telefonische begeleiding of toch maar stoppen met roken zonder hulp? Tegenwoordig zijn er tig manieren om te stoppen met roken. En wat bij de een past, past minder bij de ander. Dat maakt kiezen soms moeilijk. Wil je weten welke stoppen met roken-methode het beste bij jou past en jou het beste helpt? De gratis online keuzehulp VISOR biedt hulp!

Wil je stoppen met roken dan vindt je via de VISOR-website www.visor-keuzehulp.nl alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken. Je krijgt te horen wat feiten en fabels er zijn over stoppen met roken. Én alle opties om te stoppen worden overzichtelijk naast elkaar gezet voor je. Aan het einde krijg je een advies over welke stopmethode het beste bij jou past.

VISOR is ontwikkeld door onderzoekers van het Maastricht UMC+, Universiteit Maastricht en de Universiteit van Amsterdam. De keuzehulp gratis. Wel vragen de onderzoekers van de Universiteit Maastricht je om een aantal keer een korte vragenlijst in te vullen. Hiervoor ontvang je dan wel een beloning. Elke deelnemer ontvangt na afloop van het onderzoek namelijk 10 euro van ons! Wil je ook de keuzehulp gebruiken? Ga dan naar de VISOR-website.

Het Gezond Idee-team en Team VISOR wensen je alvast veel succes met het maken van je keuze!

Lees ook

Dit moet je weten over e-sigaretten

Sluit de enquête