Gezond Idee kookboek

 

Gezond Idee kookboek bijzondere gerechten met alledaagse ingrediënten maaltijden die snel op tafel staan Gezond Idee Maastricht UMC+ Studio Philippi

Een gezond leven begint bij een gezonde leefstijl waarin gezonde voeding centraal staat. Maar wat is gezond? In de social media, tijdschriften en kookboeken volgt de ene voedingshype en –goeroe de andere op. Zo snel dat je door de goiji bessen en chiazaden het bos niet meer ziet. Gelukkig weten de voedingswetenschappers van Maastricht UMC+ raad. Samen met de culinaire experts van Studio Philippi hebben zij recepten ontwikkeld. Recepten zonder gekke fratsen of allerlei exotische ingrediënten. Gezonde recepten die je eenvoudig, in korte tijd en met een kleine beurs kunt maken, én die ontzettend lekker zijn.

Naast heerlijke recepten bevat het Gezond Idee kookboek handige leefstijltips van de Maastrichtse voedings- en leefstijlexperts. En alle adviezen zijn helemaal in lijn met de nieuwste richtlijnen van de Schijf van Vijf. Een handreiking voor iedereen die gezond en lekker wil leven.

Gezond Idee kookboek bijzondere gerechten met alledaagse ingrediënten maaltijden die snel op tafel staan Gezond Idee Maastricht UMC+ Studio Philippi

Het Gezond Idee kookboek is te koop bij boekhandel Gadet in de Serrehal van het Maastricht UMC+ (T 043-3619828) en bij boekhandel Dominicanen in het centrum van Maastricht (info@boekhandeldominicanen.nl),  (ISBN/EAN: 978-90-9029610-4). De verkooprijs is €17,95. 

Maastricht UMC+ publiceert al sinds 2010 het magazine Gezond Idee. Een publieksmagazine met wetenswaardigheden over gezondheidsherstel, gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. Vanuit de missie 'Gezond Leven' ontstond het idee om in navolging van dit magazine, de kennis en kunde van het instituut over een gezonde leefstijl voor een breed publiek te ontsluiten in de vorm van een kookboek.

Sluit de enquête