Gezond eten

Gezond Idee kookboek

Gezond Idee kookboek bijzondere gerechten met alledaagse ingrediënten maaltijden die snel op tafel staan Gezond Idee Maastricht UMC+ Studio PhilippiEen gezond leven begint bij een gezonde leefstijl waarin gezonde voeding centraal staat. Maar hoe weet je nu wat gezond is, met alle tegenstrijdige berichten in de media over wat je allemaal wel en niet moet eten? Gelukkig weten de voedingswetenschappers van Maastricht UMC+ raad. Samen met de culinaire experts van Studio Philippi hebben zij recepten ontwikkeld die laten zien dat gezond eten ontzettend lekker is en niet veel tijd en geld hoeft te kosten. Kortom: bijzondere gerechten met eenvoudige ingrediënten.

Naast heerlijke recepten bevat het Gezond Idee kookboek handige leefstijltips van de Maastrichtse voedings- en leefstijlexperts. En alle adviezen zijn helemaal in lijn met de nieuwste richtlijnen van de Schijf van Vijf. Een handreiking voor iedereen die gezond en lekker wil leven.

Gezond Idee kookboek bijzondere gerechten met alledaagse ingrediënten maaltijden die snel op tafel staan Gezond Idee Maastricht UMC+ Studio Philippi  Het Gezond Idee kookboek is te koop bij boekhandel Gadet in de Serrehal van het Maastricht UMC+ (T 043-3619828) en bij boekhandel Dominicanen in het centrum van Maastricht (info@boekhandeldominicanen.nl),  (ISBN/EAN: 978-90-9029610-4). De verkooprijs is €17,95. 

Maastricht UMC+ publiceert al sinds 2010 het magazine Gezond Idee. Een publieksmagazine met wetenswaardigheden over gezondheidsherstel, gezondheidsbehoud en gezondheidsbevordering. Vanuit de missie 'Gezond Leven' ontstond het idee om in navolging van dit magazine, de kennis en kunde van het instituut over een gezonde leefstijl voor een breed publiek te ontsluiten in de vorm van een kookboek.

Meer smulrecepten van Gezond Idee