Van restjes:
- stoofvlees,
- geraspte 30+ kaas,
- aardappel,
- courgette en/of tomaat
Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Plet een restje gekookte aardappelen (250 g) iets en/of hol tomaten (280 g) of stukken courgette (200 g) uit en vul ze met een restje stoofvlees (200 g). Bestrooi het vlees met geraspte 30+ kaas (75 g). Bak de aardappelen, courgette en/of tomaat in de oven in 10 min. goudbruin en warm. Bestrooi met wat fijngehakte peterselie.
Bereiding: 10 minuten
Oven: 10 minuten
Per persoon: 220 kcal / 7 g vet / 22 g eiwit / 16 g koolhydraten / 192 mg natrium / 2 g vezels
Decoratietip
Gebruik (papieren) vormpjes of uitsteekringen om de presentatie feestelijker te maken.
Variatietip
Vervang het stoofvlees door kippenragout.