Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Gezond Idee magazine

Gezond Idee is het magazine van het Maastricht UMC+. Een blad boordevol informatie en tips over gezond leven en gezond blijven. Het blad verschijnt 3 keer per jaar

Gezond idee  wordt bezorgd op alle adressen in Zuid-Limburg met een JA/JA-sticker op de brievenbus. Een JA/JA-sticker en toch geen Gezond Idee ontvangen? Mail dan de redactie: gezondidee.communicatie@mumc.nl.

 

Gezond Idee zomer 2020

 

 

Zomernummer Gezond Idee 2020

Begin je vakantie goed en kruip lekker in je hangmat of strandstoel met het zomernummer van Gezond Idee. Dit keer onder meer aandacht voor: weer zo goed als nieuw – straks kan het met weefselregeneratie, zo werken onze evenwichtsorganen, herstellen na corona en kleurrijke zomerrecepten. 

 

 

 

 

 

Gezond Idee voorjaar 2020

 

 

Voorjaarsnummer Gezond Idee 2020

In dit Gezond Idee magazine onder meer aandacht voor: 'Big data in de gezondheidszorg', 'Hoe kun je SOA's voorkomen?' en 'Hulp bij onverklaarbare lichamelijke klachten'.

Het voorjaarsnummer is gemaakt vóór de uitbraak van het coronavirus. Wil je meer informatie over het coronavirus lezen en wat wij in het Maastricht UMC+ doen om de best mogelijke zorg voor onze patiënten te garanderen? Kijk dan op www.mumc.nl!

 

 

Sluit de enquête