Lunch- en brunchrecepten

Mango-garnalenwrap met spinazie en tzatziki

Foto Studio PhilippiLunchgerecht of tussendoortje voor 4 personen

  • 8 volkoren tortilla's
  • 100 g koelverse tzatziki
  • 50 g (baby)spinazie
  • 2-3 gegrilde rode of gele paprika's (eventueel uit pot)
  • 200 g koelverse mangostukjes
  • 150 g cocktailgarnalen
  1. Besmeer de tortilla's dun met de tzatziki. Beleg ze met de spinazie. 
  2. Scheur de paprika in grove repen. Verdeel de paprika met de mango en de garnalen over de spinazie. 
  3. Rol de wraps op en wikkel ze in een servet.

Bereiding: 10 minuten

Prijs per persoon: € 3,00
Per stuk: 215 kcal / 5 g vet / 10 g eiwit / 32 gramkoolhydraten / 515 mg natrium / 4,5 g vezels

Voor een tussendoortje 1 wrap en als lunchgerecht 2 wraps

Vegatip

Liever zonder vlees of vis? Vervang de garnalen door zachte geitenkaas of een plakje 30+ kaas.

Aanmelden nieuwsbrief