Vegetarische maaltijdsalade voor 4 personen
- 80 g witte bonen (uitgelekt en gespoeld)
- 80 g zwarte bonen (uitgelekt en gespoeld)
- 40 g sojabonen
- 80 groene paprika in blokjes van circa 10 mm
- 50 g rode paprika in blokjes van circa 10 mm
- 80 g crispy mais (uitgelekt en gespoeld)
- 450 g Mexicaanse groentemix
- 200 g komkommer (gesneden in maantjes)
- 200 g tomatenpartjes
- 60 g groene olijven
- 130 g blokjes witte kaas
- 90 g ongezouten bruine amandelen
- 60 ml olijfolie rode peper
- 20 ml witte wijnazijn handje gesneden koriander
- 4 Pagnotella dinerbroodjes
- Meng de komkommermaantjes en de tomatenpartjes door elkaar en verdeel het mengsel over 4 borden.
- Verdeel de Mexicaanse groentemelange, de witte kaasblokjes, de olijven en de ongezouten amandel over het mengsel.
- Bestrooi met de gesneden koriander en besprenkel lichtjes met de peperolijfolie en witte wijnazijn. Serveer met een broodje erbij.
Per persoon: 665 kcal / 25 g eiwit / 43 g vet / 41 g koolhydraten / 10 g vezels, 828 g natrium.