- 300 g frambozen
- vlierbloesemsiroop of honing naar smaak
- 600 ml halfvolle yoghurt
- 50 g havermout
- 1 el ongezouten gepelde pistachenoten, fijngehakt
- Prak in een kom met een vork de frambozen tot een grove puree. Voeg vlierbloesemsiroop of honing naar smaak toe.
- Schenk de yoghurt in 4 kommen of bekers. Schep er de frambozenpuree en de havermout op en schep 2-3 keer om zodat een marmereffect ontstaat. Bestrooi de yoghurt met de pistachenoten.
Bereiding: 10 minuten
Per persoon: 185 kcal / 4 g vet / 9 g eiwit / 24 g koolhydraten
Prijs per persoon: €1,45
Meer herfstrecepten
Een heerlijk herfsttussendoortjes voor onderweg
Een heerlijk lunchrecept voor herfstige dagen
Proef de herfst op je bord met deze heerlijke pompoenstamppot